Share

joi, 20 mai 2010

Despre boala Lyme

Vorbea Thalia intr-un interviu despre boala pe care o are: "Lyme Desease". Si tot spunea ce trebuie sa faca si ce nu.

Nestiind cu ce se maninca, am cautat pe Google informatii.

In citeva cuvinte, e vorba de o infectie care se transmite la om prin muscatura de capusa. La inceput observi muscatura si dupa 2-3 zile trece. Aproape ca uiti de ea. Numai ca se pare ca dupa ceva vreme incepi sa ai dureri peste tot, te duci la spitale, faci controale peste controale si analize peste analize fara nici un succes. Spun asta pentru ca repet, boala nu a fost identificata pina in anii 2000 si medicii daca nu o cunosc nu au cum sa-ti spuna efectiv ce ai.

Vorbesc foarte serios, feriti-va de capuse. Uite adresa unui site din Romania unde niste oameni povestesc prin ce calvar au trecut pina cind au descoperit ce boala au: http://lyme.ro/cazuri.html

Cititi primul caz. O femeie care de la o banala mucatura de capusa s-a chinuit ani de zile, care a consultat zeci de doctori din toata lumea, si s-a lovit de neincrederea lor in existenta acestei boli. Dosarul ei avea 256 de pagini cu teste si concluzii in momentul in care a oferit aceasta marturie site-ului dedicat acestei boli.

Nu sint paranoia din fire, m-au mai piscat si pe mine diverse insecte... niciodata nu mi-am pus insa problema ca as putea sa patesc ceva dintr-o muscatura de capusa.

.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu