Share

marți, 11 mai 2010

tara baietilor destepti si a oamenilor extraordinar de prosti care i-au votat p'astia

Pentru cei care se intreaba de ce nu am mai scris nimic in ultima vreme, raspunsul este unul singur: pentru ca mi-e scirba de ce se intimpla in tara asta, pentru ca mi-e scirba de minciunile si de ipocrizia celor care ne conduc si care din nefericire pentru noi ne decid viitorul.

Pentru ca mi-e scirba sa vad cum niste baieti destepti care au papat tot ce se putea papa din bugetul Romaniei solidarizeaza acum cu noi astia saraci. Vai, poporul...

Poporul s-a dus gloata sa voteze la referendum micsorarea numarului de parlamentari, ca asta ii ardea pe ei acum 6 luni. Asta vezi doamne era o problema in care trebuia sa se faca Vointa Poporului.

Pai acum de ce nu a mai facut un referendum, ca sa intrebe poporul daca e de acord? Nu, acum s-a decis si s-a comunicat prostilor, pardon, poporului.

Poporul i-a votat pe astia, si pe de-o parte tind si eu sa zic ca multi altii....na, voi i-ati votat, acuma luati! Dar din pacate asta ne afecteaza pe toti, fie ca i-am votat sau nu, fie ca sintem bugetari sau angajati in domeniul privat.

Iar apogeul a fost atins ieri, cind am vazut ca in timp ce se dezbatea legea pensiilor in parlament, lege care o lasa pe mama mea fara nici un venit pentru inca 5-10 ani de acum inainte...ei bine, unul din astia se uita la filme porno. Au atita tupeu ca nici macar nu mai mimeaza interesul pentru legile pe care le dau.

Mi-e scirba.

Pacat uite ca a picat avionul ala al polonezilor. Mai bine era al nostru, cu toti astia in el, ca sigur ne era mai bine fara ei.

.

Un comentariu:

  1. io nu l-am votat pe Basescu si nici pe Boc da' sunt convinsa ca si daca erau altii in locul lor s-ar fi intamplat acelasi lucru.

    Ca sa scapam de toti astia de la putere si din opozitie tre' sa aruncam in aer casa poporului si palatul de la piata victoriei si apoi sa o luam de la capat ....

    acuma oricum e prea tarziu ... suntem inglodati in datorii care trebuie platite ...


    cat despre pantere ... io cred ca se descurca pana la urma : sunt vietati de prada :D

    Bugs Bunny - ai grija pe ce bloguri carcotesti, sa nu platesti impozit pe blanitza si pe morcovi :))))

    RăspundețiȘtergere